Today.

Dåligt med uppdatering, jag vet. 
Idag har jag varit i stan och träffat Mergime. Träffade även på Ebba och hennes mamma, trevligt! Jag och Megge har gått på stan och kollat igenom affärer, snackat och bara haft det allmänt trevligt. Mycket mer än så har jag inte gjort idag, myst i soffan och ätit lite candy. 
Vi har även hunnit med att fira jul, som alltid är lika mysig. Fick min efterlängtade säsong 9 av one tree hill, men jag visste redan om att jag skulle bli ledsen som fan efter att jag kollat sista avsnittet. Förutom min one tree hill box fick jag även en bok av Jonas Gardell - Torka aldrig tårar utan handskar. Även den hade jag önskat mig! Fick även underkläder och andra bra att ha saker. 
De närmsta dagarna ska jag fira min syster dotter och även fira in det nya året med min familj. Inget supande för min del .. som vanligt. haha! 
 
Hoppas allt är bra med er. Peace!
 
Bild från idag. Även en liten sneak-peak på min nya jacka. 
 

Southafrica , / part3


Julklapp till mig själv. , / Dr Martens.

 



 

I mina Dr Martens.

Här sitter jag i mina Dr Martens och lyssnar på Melissa Horn. Lät du henne komma närmre, om jag ska vara specifik. Jag är ganska lång, smal & blond. Jag har inga fräknar och inga typsika blåa ögon, utan jag har gröna. Gröna med lite oranget i. Jag är inte som alla andra, för jag står för vad jag tycker. Jag skäms inte, utan tvärtom. Får jag folk att skratta spelar det ingen roll om jag skämt ut mig. Jag super mig inte heller full varje helg och springer runt på stan och letar killar att ta hem över natten. Det faller mig inte in. Jag gör inte saker för att folk ska tycka om mig, jag är som jag är och folk får ta mig för det.
Jag har en sida som är osäker. Jag tycker inte om att gå i matsalen eller korridorer själv, inte för att jag är rädd att folk ska slå mig eller hugga ner mig. Men för att jag tror att folk tittar på mig för att jag är ful, men egentligen kanske dom tycker jag är söt, väldigt söt till och med. Har jag tur möter jag någon med ett varmt leende.
Jag har aldrig tur med killar. Helt ärligt så har jag världens otur.
Ju äldre jag blivit desto mer har jag insett att allting inte är perfekt. Att man får må dåligt.
Här sitter jag i mina Dr Mrtens och lyssnar på Melissa Horn och har inte en blekaste aning om varför någon skulle vilja läsa det här.  
Jag & en liten favorit. 

Southafrica , / part2


Hey you.

Du är bara fel, fel, fel. Sluta vara snäll, för snäll. Låt inte folk utnyttja dig för att du är den personen du är. Du har ett bra hjärta, vill folk det bästa och vill att andra ska må bra. Folk som utnyttjar dig är människor som du inte passar ihop med. Personer som suger ur din energi men inte ger någonting tillbaka. Du är fin, det tycker många, inse det själv. Du duger som du är. Dom som inte tycket det, fine. Screw them. 
Du har insett nu vilka som går att lita på och inte. Men vet du, du är inte som dem och du ska inte slösa dig på dem. Va med folk som uppskattar dig och visar det. 
 

Southafrica , / part1


Lät han in, lät han ta.

Lät han in, lät han ta. Lät mig tro vad han än sa. Jag lät dig gå, sväva på moln tills han slet mig i stycken, spotta på mina sår. Men ser det ut som om jag sörjer dig, mer som om jag höjer dig.
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag. Jag gråter ba i regnet, super stolt, han vill veta vad jag tänker. Men om det ändå var så enkelt men vaför vill du stå med mig i regnet, i regnet, i regnet. Varför vill du riva ner mitt stängsel. Jag vet ändå vad som händer, så jag gråter ba i regnet.

Gav han allt, allt jag kan ge. Ville ha mer, de är sån han e. Ensam men stark, de är sån jag blev. Litar inte på någon och allt är hans fel. Men ser det ut som om jag lackar, nej mer som om jag tackar dig. För jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag. Jag gråter ba i regnet, super stolt, han vill veta vad jag tänker. Men om det ändå var så enkelt. Men vaför vill du stå med mig i regnet, i regnet, i regnet. Varför vill du riva ner mitt stängsel. Jag vet ändå vad som händer, så jag gråter ba i regnet.

Han vill ha varmt, han vill ha kallt, han vill ha hav, han vill ha land. Han vill ha vitt, han vill ha svart, han vill ha mig, han vill ha allt. Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans. Så sluta tro du vet för mig, det hjälper mig inte alls.
 
New Kid - Gråter bara i regnet. 

Att vara bortskämd

Det finns olika sätt att vara bortskämd på. Det behöver inte vara att bara få kläder och dyra prylar, det kan vara att få allting serverat. Du behöver inte göra någonting själv, utan det räcker att du säger ett litet knyst så har du det du bad om framför näsan på dig. Alla vänner jag har är bortskämda på ett eller annat vis. 
 
Jag är bortskämd och har alltid varit. Men jag tycker själv att jag uppskattar det jag får och blir glad över sakerna jag får. Jag tycker inte heller jag tigger om saker hela tiden, jag frågar och får jag ett ja, då antar jag att det är okej. Får jag ett nej, då är jag förstående, man kan inte få allting. Läser mina föräldrar det här vet jag att de inte kommer hålla med mig om allting, men det är deras syn på saken och det här är min. 
 
Jag tycker egentligen inte om att få dyra saker och jag gillar inte att berätta om priset. Utan jag skäms. Har jag en snygg tröja, skor, jacka eller vad som helst, för en billigare peng. Tycker jag det är roligare att visa det jag har! Folk blir oftast förvånade om man har något jätte snyggt på sig och det kostar mindre än vad det ser ut att göra. 
 
Min mamma & pappa köpte en balklänning till mig för ett tag sedan. Världens finaste klänning, men hade jag fått betala den själv hade jag inte valt den. Jag älskar den, det gör jag verkligen. Men jag berättar priset för dom som frågar, inte i första taget i alla fall. Det känns bara fel och jag skäms. Jag får även låna bil när jag vill, men jag får dåligt samvete varje gång jag gör det.
 
Det händer också ofta att jag får höra kommentarer som:  "Du har ju hur mycket pengar som helst" "Dina föräldrar måste vara rika" "Du kan ju köpa dem där, tusen spänn är ju ingenting för dig".
Man ba what? Jag har inte hur mycket pengar som helst. Jag har haft många sommarjobb och även ett helgjobb, jag tjänade ihop pengarna och förtjänade dem. Men bara för det har jag inte hur mycket pengar som helst.Jag unnar mig men försöker också spara.
Mina föräldrar är inte heller rika, de har normala jobb och jobbar röven av sig för att skämma bort mig och mina hundra syskon. De jobbar extra bara för att de vill att vi ska få saker, de jobbar men köper inte ett skit till sig själva. Visste ni det? naeh jag tänkte väl det. Det är inte många som vet, för att folk drar slutsatser innan de ens har frågat. 
 
Jag hatar att bli kallad borskämd även om jag är det. Det är skillnad på att vara bortskämd utan att egentligen har bett om det och att ständigt be om saker och aldrig bli mätt. Jag blir mätt. Jag kan bli jävligt mätt och få ångest. Men jag antar att vi är olika. 
 

Imorgon bär det av! , / Sydafrika


RSS 2.0