Todays.



ny favorit , / Rihanna

 

Heter man Sandra har man otur.

Beställde fotbollsskor igår, pengarna drogs och allting. Sen får man ett mejl där det står att ordern inte kan skickas eftersom att det är något med kortet och adressen som inte stämmer. Självklart är det då så att jag inte kan beställa med mitt bankkort på mammas inloggning. Inga skor kommer och inga pengar kommer tillbaka. Fan mitt liv suger! 700 spänn åt helvete.
 
Hejdå, nu ska jag duscha och basta bort min bitterhet.

true.


fucka ur


gullunge


saturday.

Igår var det sista gången jag va i skolan på 4 veckor .. sucks. Fredagskvällen spenaderade jag tillsammans med Ebba&Megge. Kollade på bion flight, helt ok film. Men sällskapet var goodie!
Idag sov jag till 12, längsta på länge .. varit i Ge-kås med min syster bara för att ha något att göra. Känner mig inte så pigg idag, känner mig trött och sliten. Blir bara mys framför teven ikväll!
Föresten, jag har även färgat håret. Ovant men är nöjd! Duktiga Dalia som fixat det, som vanligt.
 
Annars så är allting bra med mig. Hoppas det är detsamma för er! Peace.
 

Sunday, funday!

Min helg har bestått av att ta det lugnt, kolla på teve/film och läst bok. Mycket mycket skönt. 
Idag har min familj haft en riktig mys-söndag, Mikael (min bror) med familj kom till oss och vi begav oss ner till vår sjö, där vi pimplade, grillade korv, åkte skridskor och fyrhjuling. Mysigare kunde det inte bli! När vi kom hem väntade Ulrika (min syster) med sin lilla familj, vi lagade mat och åt tillsammans. Familjen är bäst! <3 
 
Ikväll har jag även hunnit med att träna fotboll, inte överdrivet kallt utan det var perfekt väder och en jävligt rolig träning. Tog en skön dusch och satte mig sedan i bastun för att koppla av. 
 
Nu ska jag bege mig till sängen för att läsa lite och sedan dejta John Blund! Puss på er. 
 

skön känsla


Blivit en bokmal

Nu ska jag sätta mig ner och göra klart lite skoluppgifter .. försöka göra dem så fort som möjligt så att jag kan börja läsa del 2 på fifty shades!!!! helt besatt. 
 
Veckan har varit skandal, kunde i stort sett legat hemma hela veckan. Har inte haft några lektioner alls! Dessutom får man ingenting veta förens man tagit sig till skolan. Jävligt surt .. 
 
Men men, åter tillbaka till plugg! puss på er. 

inspiration


 
 
 
 
 
 
 
 
 

sliten

Tjenare på er! 
En vecka i fjällen är över och det har inte varit annat än bra. Skolan har också dragit igång igen, skönt att vara tillbaka men suger att gå upp så tidigt. haha ..
just nu sitter jag och söker runt överallt på google om högskoleutbildningar. Är sugen på att plugga vidare och göra något själv, jävligt läskigt men tror att det skulle vara bra för mig. Har så mycket drömmar, men vet inte vart jag ska börja .. Inte blir det lättare av att det finns tusen alternativ. 
 
På tal om annat, så tog det tre dagar för mig att läsa ut Fifty Shades Of Grey. Finner inga ord. Har aldrig läst en bättre bok. och nej, den är inte så jävla bra bara för att det är massa sex, utan den är så spännande. Man vill liksom veta mer om Grey's liv och hur det kommer sluta mellan Anastasia och Christian! Längtar tills bok 2 & 3 dymper ner i min postlåda. 
 
Nej, slut på pladdret. Är helt död efter veckans träningar, så jag ska gosa ner mig och kolla på Magic Mike. 
 
Puss på er
 
 

1 vecka i frihet.

Ska vara iväg en vecka nu. Både skönt och jobbigt. Känns som att jag kommer efter som fan i skolan, även om jag inte lär göra det. Men får alltid sån jobbig ångest .. Men nu får jag släppa det. En vecka med min bräda kan inte bli annat än bra.
Hoppas att allting är okej med er! Kisses.

Naley

 

new year.

Ännu ett år har passerat och jag känner inget speciellt. Ett år äldre blir jag och det är ganska läskigt. Jag ska gå på bal, ta studenten, skaffa jobb eller börja plugga. Fyfan .. Allting hade varit lite enklare om jag var helt säker på vad jag vill göra. Men allting löser väl sig antar jag.
2012 har varit ett bra år och jag har gjort ganska mycket. Fått se Bruce Springsteen Live i Ullevi. Chris Brown i Globen. Varit i Syd Afrika. Åkte jävligt mycket longboard och snowboard. Jag har tagit körkort. Jobbat på Ge-kås. Jag har även hittat på massa annat som varit bra.
 
Ska bli kul att se vad 2013 har att erbjuda mig! Ha det så bra så länge. 
 
 

RSS 2.0