-


Plugg , / Sydafrika om 4 dagar

Har precis pluggat färdigt allting jag legat lite efter i. Känns skönt att man inte har någonting kvar att göra nu! Har även börjat räkna ner till Syfafrika, 4 dagar kvar nu. Inte så jätte taggad men däremot förväntansfull, mest för att vi ska på safari. Ska bli riktigt häftigt! 
 
Annars idag så har jag varit och gymmat, därefter vanlig lektion. Efter skolan var jag och käkade med två homies, trevligt men jävligt tråkigt! Nej jag skojar bara, det var roligt. 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, ska strax gå och lägga mig för att inte vara förjävla trött imorgon. Hoppas allting är bra med er! Peace. 
 

Fan vad jag är sugen på att tatuera mig


spanien


Du är den vackraste jag mött.

Så du är en tvilling, jag visste det, det såg jag nästan direkt. Styrd utav Solen och Mars kan jag se, vi är så gott som redan släkt.
 
Du är en framåt person, som har en hög ambition, en lycklig framtid astrologen spår, vart du än på vägen går.
Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra, du har väckt upp det jag trott var dött, och när du har mej när jag tar dej, din hungrande kropp får frid, bortom all rum och tid. Då är du den finaste jag mött.

Och nu sitter dom och skriver poem, dricker rödvin var kväll, löser alla världsliga problem, och älskar till skalden Sundell. Måste människor slåss, får aldrig hända oss, man måste tänka klart va positiv, förverkliga sig själv och sitt liv.
 
Du är den vackraste jag mött, inte tuff och kall och hård som andra, du har väckt upp det jag trott var dött, och när jag har dig när du tar mej, min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid. Då är du den finaste jag mött.
Jag har gått över till nummerologi, och räknat ut vår romans, vi två vi bildar en vådlig kemi, utan skuggan av en chans. Det står du är stabil, att jag är svag labil, en nattsvart framtid nummerologen spår, om vi inte skilda vägar gå.
 
Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra, du har väckt upp det jag trott var dött, och fast det svider å jag lider är det bäst att vi bryter vårt band, och inte trotsar ödets hand. Fast du är den finaste jag mött.
Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra, du har väckt upp det jag trott var dött. Ja, du är den finaste jag mött.

Today.

Sitter just nu i skolan och ska snart äta lite äcklig soppa .. Jb håller på att gå under. Efter jag ätit ska jag ha naturkunskap, intressant att veta va? Men så är det i alla fall. 
Går ju ett tag mellan varje gång jag skriver, men oroa er inte .. ni missar ingenting. I helgen så var jag ute med min bror och hans kompisar, även om vi inte direkt hamnade på någon klubb så hade jag roligt. Skönt att umgås med folk där det inte är massa drama hela jävla tiden! ;) 
 
Jag åker till Sydafrika på söndag, ska bli skönt att komma iväg till sol och bort från Sverige. Annars då? Ingenting.

Favorit just nu , / Beneath your beautiful

 

En favorit , / Skriven av Stefanie.

Jag ville så mycket att det skulle fungera. Ville ta tag i honom, skaka honom och skrika tretusen gånger:  "fattar du inte hur bra vi skulle ha det". För det skulle vara så bra om han inte tvekade och bortförklarade saker och inte lyssnade alls. Det är så frustuerande att han inte förstår det. För istället sitter man där alldeles tyst, och ler lite när hjärtat gör ont.För man vågar inte, Istället sväljer man bort klumpen i halsen för att inte visa hur mycket man egentligen bryr sig, tränger bort orden och allt man ville säga och låtsas som ingenting. Som att man tror på det han säger, men det gör man inte. Man förstår vad han menar, men innerst inne så vet man. Men när hjärtat gör sådär ont, så att man bara vill plåstra om det, och när hans ord inte lindrar. Inte ens lite grann. Ja, då sitter man där och nickar, och kysser.För man väljer hellre att det svider lite i hjärtat än att det går sönder helt.


Tränat hela dagen! (bokstavligen talat)

Började dagen med årets inomhusturnering. Resultatet är kaos, vi var kaos och tja, jag själv var inte så jävla grym. Men vad ska man göra, vi är inget skollag och hade inte hunnit spela ihop oss någonting. Så det fick bli som det blev! 
När jag kom hem ifrån cupen så åt jag snabbt och begav mig senare iväg på ett cirkel pass med mamma, skönt att ta ut sig extra mycket. Blir även ett morgonpass på gymmet imorgon, skönt som fan. 
Just nu sitter jag och pluggar, skriver lite i min bok om projektarbetet jag/vi håller på med. Efter det blir de nog sängen, kan behövas!
 
jb's tjejgäng. Nya och fräsha kläder!

Chris Brown , / Breezymafia , / CB , /The King .. ah ni fattar.

Var på Chris Brown i måndags (igår) det var riktigt jävla GRYMT! Finns ingen som honom och kommer aldrig finnas någon som dansar som honom. Vad mer kan man säga? Ni som var där förstår vad jag menar. Var där med min bror och han tyckte att det var minst lika bra som jag tyckte. Jag ångrar verkligen inte att jag behöll biljetterna nu i efterhand, hade jag sålt dem hade jag ångrat mig något enormt. Kommer sväva på moln ett tag framöver. 
 
 

helgen

Helgen har jag spenderat med min saknade vän Claudia! Hon lurade med mig på någon jävla modell grej .. jag tyckt e det va skit tråkigt och kunde lika gärna ha tagit sådana bilder hemma, som till och med hade kunnat bli bättre! Men tur att sällskapet var bra, annars hade jag nog fan dragit därifrån haha .. När jag och Claudia kom hem till mig så käkade vi lite, kollade twilight. ÄLSKAR! 
Söndagen var jag med Claudia igen. Vi åkte och skaffade en fejk bränna, jävligt onödigt men ganska skönt. Resten av dagen spenderade jag själv genom att bara mysa framför teven. Ungefär så söndagar ska se ut!
 
 

R.Sheckler , / Dröm.


heartbeat

Hej på er!
Går en ganska lång tid mellan gångerna jag skriver. I veckan har jag haft skola som vanligt, men känns ändå som om jag aldrig är där för veckorna går så satans snabbt! Tråkigt som fan, nu när det är sista året vill man ändå njuta den sista tiden man har kvar .. 
Jag har i alla fall hittat min balklänning, fanns inga om och men utan mamma bara köpte den. Kändes rätt med en gång, så vafan ska jag då gå runt och fundera för? haha. Tyvärr lägger jag inte in någon bild, får bli en surprised på balen ;) 
 
Helgen är här och jag ska bara slappa, förutom imorgon då jag ska träffa min saknade vän! Ni får ha det så bra tills vi hörs igen. Peace.
 

I'm the one.


Snottat av en vän.

Vad var det senaste du såg på TV?
Började kolla på Nyckeln till frihet. Men somnade tyvärr ..
 
Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ingenting! ska snart bege mig iväg

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För någon timme sedan, då jag hämtade posten!

Vad har du på dig?
Jeans, blus och tjocktröja
 
Drömde du något inatt? Isåfall vad?
Sägs ju att man drömmer någonting varje natt, men att man inte alltid minns. Så inatt har jag drömt, men jag kommer inte ihåg vad.
 
När skrattade du senast?
Igår i skolan måste det varit. Har man fula vänner så kan man inte låta bli att skratta!
 
Vilken var den senaste film du såg?
Harry Potter 1&2
 
Berätta något om dig själv som folk inte känner till?
Att jag tvättar mina händer hela tiden. Tar jag i något, luktar jag på händerna (ren reflex) går och tvättar händerna. Efter tjugo min tvättar jag händerna igen. Och så håller det på! Inte så att det är någon jobbig vana, men det är inte speciellt bra för mina händer som torkar u. Haha!
 
Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor,vad skulle det vara?
Ta bort alla vapen, så allt dödande får ett slut. 
 
Tycker du om att dansa?
haha älskat att dansa! Sen är jag inte någon brud med nigga ass som shakar sönder hela stället. Men jag tycker det är kul att skämma ut mig! så resten spelar roll.
 
Vad tycker du om George Bush?
Vet knappt vem mannen är. Så jag har ingen åsikt!
 
Vad skulle dina barn heta pojke resp. flicka?
Pojke Emilio, Ninos eller Tristan. Flicka Saga eller kanske Nima. Mina barn ska i alla fall ha annorlunda namn!
 
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut! jag vill ta mitt pick och pack och dra till Kalifornien.
 
Hur många kuddar sover du med?
Tre
 
Är du rädd för insekter?
haha nej! endast getingar, eftersom att jag är allergisk mot getingstick. 
 
Gillar du att sjunga?
Älskar att sjunga i bilen och i duschen!
Vad är ditt pinsammaste minne?
Gör nästan alltid pinsamma grejer. Ett av dem är när vi lekte Simon says i skolan. Då sa lärare "jump three times" Samtidigt som jag hoppade fes jag. Alla i klassen visste att det var jag och började skratta. Jag försökte rädda situationen snyggt genom att börja skratta och skrika "ååh fan va äckligt" Men alla i klassen visste ju att det va jag och tillslut fick jag stå där helt illröd framför klassen och skämmas för min gas som sakta spred sig över klassen .. 
 
Vad gör dig tårögd eller ledsen?
Svår att säga specifikt. Men jag gråter till starka dokumentärer, om ni sett "torka aldrig tårar utan handskar" så förstår ni vad jag menar. 
 
Nämn 10 prylar du inte kan klara dig utan:
haha helt ärligt så har jag inte någonting som jag absolut inte klarar mig utan. Allting går att lösa liksom! Men en sak som jag måste använda nästan varje dag är duschen. 
 
Vill du gifta dig i framtiden?
Ja. På en strand i ett varmt land!
 
Vad är din kill-"typ"?
haha ingen idee att säga hur min kill typ är. För de killar jag träffat har inte ens sett ut så som den bild jag bygger upp i mitt huvud hur jag vill att min boyfriend ska se ut. Men jag är jävligt svag för skate/snowboard killar. 
 
Vad tycker du mest om hos dig själv?
Att jag har humor, snäll och alltid glad när jag träffar människor. Sen tycker jag om att jag vågar stå på mig, jag faller inte för grupptyck. Därför jag inte haft sex, varit full eller ens testat att röka? Jag vet inte, men lite har med det att göra. Jag är alltid mig själv, gör det jag vill och har kläder som jag själv tycker om. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker!
 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
Både och. 
 
Vem vet allt om dig?
Ingen som vet precis allting. Men min närmaste är min homegirl Julia Andersson. 
 
Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vilken väljer du?
Thai/kina! helt klart.  
 
Vilken TV serie skulle du vilja leva i? 
One tree hill. 
 
Vilken svordom använder du mest?
haha fan. Använder mest random ord som folk aldrig hört. 

Om du vann på lotto vad är det första du skulle köpa?
Behöver inte direkt någonting. Men jag skulle väl ge mycket pengar till mina föräldrar!
 
Är du lat?
Nej det är jag faktiskt inte. 
 
Kan du vissla?
ja!
 
Har du gråtit offenligt?
Ja det har jag gjort! Men bara för mina närmsta
 
Vill du tatuera dig just nu?
Faktiskt inte
 
Vad brukar du ha med dig in på bion?
Godis
 
Brukar du hamna i trubbel för att du pratar under lektioner? 
Nej! Kan faktiskt hålla käften under lektionerna, Och kan jag inte det så snackar jag diskret så mina lärare inte hör. 
 
Vilken karaktär från filmer påminner mest om dig själv?
Nejdu, jag är en blandad tjej. Så jag stämmer väl inte in på någon specifik! 
 
Tycker du om kramar?
Jag är inte direkt den kramiga tjejen. Den dagen jag har pojkvän kanske jag blir det, vem vet.
 
Vilka böcker har fått dig att gråta?
Har faktiskt itne läst någon bok som fått mig att gråta. 
 
Är du blyg?
När jag träffar nytt folk är jag det. Men efter ett tag slappnar jag av och bryr mig inte vad folk tycker! 
 
Hur mår du just nu?
Jag mår jätte bra! har ingenting att klaga över. 
 
Vad längtar du efter just nu? 
Värme och sol
 
Brukar du göra något i sömnen? 
Pratar, slåss, går och rör mig. Med andra ord så har jag damp i sömnen!
 
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
De som man får mest adrenalin ifrån! Jag åker allting och är inte rädd av mig. 
 
Gillar du att flyga?
Har inte flugit så många gånger. Men de gånger jag flugit har jag lyckats sova hela tiden, så det har inte direkt varit något speciellt. 

It's just me.


det var som om hon försvann

Vet att det varit lite dött från min sida, men jag har inte haft så mycket att komma med. Det jag kan berätta är att jag flyttat hem till Småland igen, går kvar i Halmstad och får pendla med tåg varje morgon. Annars inget nytt!
Har varit mycket med skolan, jag har pluggat igen det jag ligger efter i och sedan har jag även tränat. Känns bra med det nya laget än så länge, i alla fall med dem jag träffat.
Idag har fina Dalia klippt mitt hår, syns inte så stor skillnad, klippte bara av det slitna. Ikväll blir det bara chill framför teven, pallar då fan inget annat. 
Imorgon ska jag försöka ta lite bilder som jag kan dela med mig av, allting blir så mycket roligare med bilder!
Hoppas att allting är fint med er. Peace.
 

Det är inte bara en dröm. Det är MIN dröm.


Hooked for life

Detta lov har bestått av skatefilmer, film, film och film. Men jag klagar inte! 
 
Bilder ifrån när jag var på Skate på Liseberg i somras. 

summer


RSS 2.0