~

 

Har inget att skriva


Bruno Mars

 

Det här är min bror när han har nya skor


Space


Adorn , / Miguel feat. Wiz Khalifa

 

Beautiful


Now you understand why Peter Pan didn't want to grow up.

Jag vet att jag bara är 18. Jag vet också att mitt liv knappt börjat. Att jag har hela livet framför mig. Att jag har ett liv som jag kan göra vad jag vill med! Men jag vill inte, inte ännu. Jag har mycket jag vill göra, drömmar som jag vill uppfylla. Men jag är inte redo att göra det ännu, jag vill bli behandlad som en liten snorunge ett tag till. 
Jag vet att i min hjärna snurrar saker som en annan aldrig skulle tänka på. Jag säger saker som en annan aldrig skulle få för sig att säga. För jag är en barnslig liten skit med ett hett temperament, som egentligen inte vet exakt vad jag vill. För jag vill vara ett barn och bli behandlad som ett barn. Bara ett litet tag till, snälla. 
 

haha dör av skratt

 

~


The River Has Run Wild

 

say what

  • Jag älskar coca cola
  • Jag är svag för skate/snowboard killar
  • Jag vill göra en sleeve
  • Min dröm är att flytta utomlands, surfa och åka longboard hela dagarna
  • Jag vill bli polis eller idrottslärare
  • Chris Brown & Rihanna är några av mina favoriter
  • Jag tycker om gammal musik. The Beach Boys till exempel
  • Jag vill ha ett litet bröllop på en strand utomlands
  • Jag vill ha barn i framtiden
  • Jag älskar One Tree Hill, obeservera älskar
  • När jag var liten ville jag vara kille
  • Jag spelar fotboll, men har ingen koll på de stora lagen ute i världen (kass, jag vet)
 
 

pimp my teeth

Har bling blingat min ena tand idag (som ni ser på de tidigare bilderna jag lagt upp), inte hemma i garaget utan hos tandläkaren. Fick bli ett litet hjärta! Gulligt huh? 

SMIle


Carina Berg look a like?!

Senast idag hörde jag att jag är lik Carina Berg! Är det verkligen så? Isåfall kan jag bara tacka och bocka. För fyfan vad hon är vacker. Så naturlig och söt.
 

Girl like me.

lay your hands on a girl like me. Obviously, you got a thing for girls like me. I'm leaving all decisions up to you. I'm not the one to tell you what to do, I'm leaving it completely up to you. But don't forget your elementary, you need a girl like me.

she flies with her own wings.


Det ser ut som att jag plockar fram fotbolls skorna igen.

Är ganska hypad. Jag ska börja spela fotboll igen! Jag spelar redan i skolan, men nu börjar jag spela på fritiden också. Det här ser bra ut. I och för sig kan det inte göra annat när man får världens bästa tränare. 
 

När jag väljer kläder.

För det första, så tar jag alltid fram kläder dagen innan. Gör jag inte det blir jag sur och stressad samma dag som jag ska bära kläderna. Så kvällen innan kan jag stå i timmar och bara slänga på och av mig kläder, bara för att se hur det ser ut. Jag står framför spegeln och provar tröja efter tröja, byxor efter byxor. Men det är inte bara självaste kläderna jag provar, utan jag måste också prova vilka skor som matchar kläderna bäst. Det spelar ingen roll hur skita och kladdiga skorna är, utan jag klampar rakt in och ställer mig så att jag ser mig själv bra i spegeln. När jag är hemma hos mina föräldrar, så har jag min garderob i deras sovrum och ovanför deras säng sitter en ganska stor spegel. Gissa vad jag gör då? jo jag har på mig hela outfiten, men då återstår skorna. Jag snörar på mig dem, klampar in i mammas och pappas sovrum, kliver upp i deras fina rena säng med mina lortiga skor. BARA för att få kunna se hur fan jag ser ut i spegeln. Nu låter jag som värsta ytliga bitchen, men nej det är jag inte. 
Jag bryr mig mycket hur jag ser ut, jag älskar kläder och tycker det är kul att klä mig. Där har ni anledningen, så jag är inte en till blond bitch som lägger ner tusen timmar framför spegeln för att sminka mig och hela den skiten. Jag brukar faktiskt inte sminka mig så ofta, ser helt okej ut utan. GOOOD HUH?
 
Ja, varför skrev jag detta skit inlägget för? bra fråga. Har inget bra svar tyvärr. 
 

praktik

Efter två och ett halvt år är jag tillbaka på min gamla skola igen. Gamla minnen dyker upp och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte saknar det. Saknar personerna man såg varje dag och hur jävla enkelt allting var. Men det tyckte man inte då. En annan konstig grej var att sitta i personalrummet och äta .. det är inte där jag ska sitta! inte enligt mig. Jag ska sitta bland alla andra barn som är 13-15 år. Det är så gammal jag känner mig, inte som 18. Vart tar tiden vägen? Roligt men läskigt på samma gång. Det är i alla fall skönt att vara tillbaka! Dock känns det konstigt att vara den som alla ska lyssna på. Men det har gått bra och det är kul. 
 
Gillar egentligen inte att skriva sånna här inlägg där jag berättar vad jag gjort under dagen. Men sånna här inlägg är väl bra ibland också, antar jag. Det som annars händer idag är att jag ska jobba lite med mitt projektarbete, det går framåt och det går bra. Måste tyvärr köra till Halmstad ikväll för att packa med kläder och andra nödvändiga saker. Ska bo hemma i tre veckor nu, så lite svårt att ha allting i Halmstad. 
 
Fy fan vad tråkigt det här inlägget blev .. men hold on! Ska försöka lägga upp andra roliga grejer ikväll. Peace!
 

My beautiful mum


Pink hair


Your problem.

You know what your problem is? You get attached, fast. And once you're attached to someone, you do everything you can to please them and make them happy. It's never been about what you want, it's always everybody's needs before your own. You give out too many chances to people, who quite frankly, do not deserve them. They take advantage of you, and you become a pushover. But you're okay with that, because they're in your life and that's all you ever really wanted. And even if they screw you over, you'll still be there for them. Because that's you, that's who you are. Once you get attached to someone, they capture your heart and they always have a place there. That's why it's so hard for you to let go. 

Frank.

 

Kane Skennar


Family


Diamonds

Find light in the beautiful sea. I choose to be happy,You and I, we’re like diamonds in the sky.
You’re a shooting star. I see a vision of ecstasy. When you hold me, I’m alive. We’re like diamonds in the sky.
I knew that we’d become one right away. At first sight I left the energy of sun rays, I saw the life inside your eyes.
So shine bright, tonight. you and I, we’re beautiful like diamonds in the sky.Eye to eye, so alive. We’re beautiful like diamonds in the sky. Shine bright like a diamond, shine bright like a diamond, shining bright like a diamond. 
We’re beautiful like diamonds in the sky!
You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy. When you hold me, I’m alive.We’re like diamonds in the sky!

 
Rihanna. 

Finally

Snart kommer min saknade bror + familj från Gävle hit för att bo här i en vecka. Idag blir första gången jag får träffa lilla Vinnie! som jag längtat. Lilla Kevin får jag inte glömma heller, men han är dock inte så jätte liten längre .. 
 
Bild på Kevin från förra året. 

Kärlek.


Stay.


The best , / Rihanna


Southafrica

I December får jag och tjejerna i min klass äran att åka till Sydafrika för att spela fotboll och se hur dem har det där nere. Förra veckan hade vi besök av ett gäng sköna sydafrikanska tjejer och jag bara längtar tills vi åker ner dit! Har lite bilder som jag tänkte dela med mig av. 
 

Pics from today.

 
 

Det här är jag.

Vem är Sandra Kripe? Jag är en konstig tjej som är 18 år (det kan man inte tro). Går sista året på gymnasiet i Halmstad, JB gymnasiet inriktat fotboll. När jag började denna linjen spelade jag i en klubb, men efter tappat intresse så la jag av och har nu inte tillhört en klubb på ett tag. Men jag har planer på att dra igång igen,  en nystart liksom. 
 
När jag inte sysslar med fotboll eller träning så sitter jag hemma och kollar på One Tree hill. Följt det slaviskt sen det drog igång på teven, även om jag inte förstod allting som sas i serien så har jag ändå fortsatt. One Tree Hill är det bästa som finns, det är en serie, men all inspiration man får där ifrån. OH LORD! Älskar det, punkt slut.
Om jag inte kollar One Tree Hill då? är det fint och bra underlag glider jag runt på min longboard från Madrid, chillar med livet och bara har det allmänt skönt. Är det snö och vinter så åker jag på min snowboard från Burton, det är bland det bästa som finns! Jag är ingen trixare eller hoppare, jag bara glider ner för backen med musik i öronen och njuter av livet. Låter ganska skönt va? 
 
Som person är jag en väldigt glad, sprallig & rolig tjej. Mitt mål varje dag är att få minst två personer att skratta, då vet jag att jag satt ett leende på någon/någras läppar. Men det finns en baksida .. jag har ett jävla temperament! jag kan få sådana damp att jag blir riktigt rädd för mig själv. Men stay cool, det är tur att jag inte tänker filma mig själv när jag visar min sämsta sida. Hahah! En annan sak om mig är att jag ÄLSKAR street/skate kläder. Kläder är det jag lägger mest pengar på, sneakers där inblandat. Vans, det är min största sko kärlek. Ni lär också märka på mina bilder att jag inte är tjejen som glider runt i fina kjolar och blusar. Kan hända någon gång att jag får en flipp och vill klä mig i blus, men det är väl bara bra antar jag. Min klädstil varierar från dag till dag liksom. 
 
Det här var kort (långt) om mig. Hörs snart igen!
 
 

Börjar om på nytt.

Dags att börja om här igen. En gång blogg.se alltid blogg.se, är det inte så? Hoppas ni fortfarande kommer att hänga med. 

RSS 2.0