KÄRLEK


Bra kväll igår


Gudföräldrar till lilla Imilia


. . .


Smajl


Första fotbollsträningen på väldigt länge imorgon!


tattoos.


pics.





 

no pardey.


Glass-ar i solen med babe!


-


Stockholm , / Bruce Springsteen


Hälsar på min bror och hans familj!

 

Mot Stockholm!


Hallå eller

Äntligen lång ledigt och imorgon drar jag till Stockholm. Eller först Gävle för att hälsa på min bror och sedan blir det Stockholm, kan inte bli bättre. Vafan har hänt mer då? Ingenting. Har hunnit göra några arbeten, så nu ligger jag inte lika mycket efter. Känns ganska gött faktiskt!
 
Saknar att spela fotboll, suger att bara titta på träningarna och matcherna. Men snart är det väl min tur, hoppas jag .. Mina fotbollsskor börjar liksom damma igen på hyllan. 
 
Min blogg är egentligen ingen blogg, det är nog mer ett fult randigt papper som kan ligga orört på ett bord någonstans och kanske, men bara kanske någon vill sätta sig ner och kladda något på det. Något som är helt orimligt och tråkigt. Ah, min blogg är fan ett fult och randigt papper. 
 

6/5-13

Min syster som tvingar mig att skriva, även om jag inte har ett skit att komma med. Mycket i skolan just nu och jag vet typ inte vart jag ska börja, längtar till studenten nu. Även om jag kommer vara helt lost.
 
Längtar till onsdag, för då åker jag till stockholm och är där till söndag. Hoppas på bra väder och att brucie levererar! Kommer dock sakna fula och jobbiga Jacob. Suger även att jag missar Emmas födelsedag. Suger även att jag inte träffar Erica. HARD LIFE. Fast nej, jag överlever. 
 
Här tog det slutt, hörs väl lite längre fram. Ciao. 
 
 
 Finis bild från förra året när min vän gick balen, saknar dig. 

Konfirmation i helgen.


-


I've gotta be me.

 

över 12.

Sitter uppe och ska göra klart ett arbete, som ska redovisas imorgon. Har inte orkat ta tag i det. Smart ..
Kände att jag behövde uppdatera lite, även om det inte är så mycket roligt att läsa. Mer än att jag mår bra, mitt liv är bra och jag är glad. Väldigt glad. Svävar nog lite på rosa fluffiga moln. Om sådanna nu ens finns. 

RSS 2.0