Miluliti


Mot Halmstad!

Ska in till stan för att träffa Erik, en gammal kompis som jag inte träffat på jätte länge! Sen ikväll blir det mys med mina syskon och syskonbarn.


mamma dödar mig snart.

Beställde en tröja nyss. Borde inte ha några pengar. Är det okej om tröjan var på REA? Inte. Fan ta mig!
 

blev inte som jag tänkt.

Dagen blev inte alls som jag planerat, inget Halmstad. Så jag har bara legat hemma idag och ruttnat! 
Imorgon är det fredag och då ska jag försöka hitta på någonting, klarar inte av att bara sitta här hemma och dö. Vill tillbaka till skolan också! haha mycket man vill ..
 
Nu ska jag tvätta av kladdet jag har i ansiktet och sen blir det Bröderna Lejonhjärta. Ciao!
 

Please don't judge me.


ÄLSKAR

 

hello there

Började min dag med att ta mig ut för att avklara en löprunda. Jävligt skönt - jävligt isigt, höll på att slå ihjäl mig. Där efter har jag bara suttit vid soffan och latat mig, fun life. 
Imorgon ska jag ta mig in till Halmstad (låter som världens jobbigaste grej) för att träffa jesper.
Är jävligt trött just nu och huvudvärk har jag också för den delen, det förklarar det här inlägget.
 
Ska sussa nu! Ciao. 

Frihet


Satan vad fin


Fett uttråkad.


Du säger att kärleken aldrig var till för dig.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen. Du säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.
Varje moln är trasigt. Du räknar allt sorgligt natten lång och hon du älskade en gång och kanske älskar än. Spelar det någon roll? Nej kanske ingen, kanske allt egentligen.
 
Du säger 'har du tändstickor?'
- Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
'Och har du vin och sprit?'
- Så att det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt, det är för sent. För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö. Inatt finns ingen väg tillbaks.
 
Och du undrar vem som kysser henne nu. Du undrar vem, vem om inte du. Och läpparna, du kallade dina. Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Du säger 'har du tändstickor?'
- Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
'Och har du vin och sprit?'
- Så att det räcker för att få hela fjärden full av sorger
Allt, det är för sent
För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö. Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls.
 
Håkan Hellström.

Sky.


håll om mig.

 

Tomorrow.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid för att ge mig ut och löpa. Sedan bär det av mot Halmstad på eftermiddagen! Var först tänkt att jag skulle hänka Dalia till Köpenhamn, men eftersom att jag hade träning ikväll och inte kunde ta mig in till henne varken idag eller imorgon på morgonen gick inte det .. jävligt synd, men får bli en annan gång hoppas jag! 
 
Ska snart krypa ner hos min lilla-syster som bäddat en madrass åt mig, så söt som hon är! haha.
Hoppas att allt är bra med er (mina få läsare) Hörs imorgon. Ciao!

Träningspass avklarat


Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


summer feeling.

bilder från www.weheartit.com

one step.

Träningen blev det inte mycket av. Dålig plan och dåligt väder! Men vi hade ändå kul, älskar det nya laget. Alla är så jävla härliga! 
Eftersom det inte blev så mycket till träning idag laddar jag om inför morgondagen, då är det fys som gäller. Fuck lagom, aldrig vila.. nej skojar, sa så bara för att det finns överallt på instagram! haha 
 
Imorgon är det träning som sagt, men innan det ska jag på deligerings utbildning. Måste ha sådan utbildning i äldrevården om jag ska kunna ge medicin. För er som inte vet, så ska jag i princip jobba där hela sommaren! Känns skönt att ha något bestämt att jobba med under sommaren. 

17 februari.

Hej kompisar! 
Nu när jag sitter i min säng och kollar ut genom fönstret och ser att snön vräker ner .. känner jag mig inte alls pepp på att dra och spela fotboll faktiskt. Om man kan kalla det fotboll när man bara springer som en struts och spänner hela kroppen för att man inte ska falla. Men jag vill ändå träna, känner mig fet, ful och inte alls snygg idag. Får ångest över att jag inte tränat på nästan en vecka. Tänk er då att innan jag började träna för några månader sedan, så hade jag inte tränat på över ett år. Tränade såklart i skolan, men jag kom aldrig liksom in i rutin att träna, träna, träna! Förstår inte nu hur jag pallade vara utan fotboll så länge. Det är ju fan det bästa som finns? knas det där. 
 
På tal om träning. Jag ska ändra min kost, på riktigt nu. Jag ska sluta äta godis, för varför ska jag göra det när jag aldrig är sugen på det? Bara efter träning, men det går över så fort jag ätit mat. Måste börja dricka vatten också, jag dricker ALDRIG vatten, bokstavligt talat. Dricker jag något så är det mjölk eller juice, och det är crap. Inte mjölk kanske, men kroppen behöver ju ändå en stor mängd vatten. Måste börja skärpa mig.
 
Men nu ska jag göra mig iordning för träning, vi hörs senare. Ciao!
 
 
 

It takes me all the way.


Alla föddes likadana, utan stygn på sin kropp.

Blev sent igår, var nog vaken till klockan 03.00. Fråga mig inte vafan jag gjorde uppe då! Vaknade idag klockan 12, sliten som ett djur. Kändes som att jag inte sovit en enda blund. 
Tog mig iallafall upp ur sängen för att ta en dusch och äta lite frukost, fotat lite idag har jag också gjort. Ikväll blir det mys framför teven med godis och allt som hör till. Nu ropar maten på mig! ciao. 

friday, im not in love.

Min fredag har inte varit så jätte rolig som den kanske hade kunnat bli. Jag har hjälpt två av mina syskon att städa och göra iordning på deras rum (snäll syster, jag vet). Sen har kvällen bara sprungit iväg! har liksom inte gjort någonting annat. Men jag ska snart ta mig en dusch och sätta mig i bastun för att slappna av lite!
Hoppas ni haft en bra fredag allihopa. Kram!
 

Puss


I'm falling for you.

 

älskar videon.

 

-


grym

 

H a p py


sister


saknar redan mitt jätte blonda hår!


smile


give me a reason.

 
Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
That we're not broken just bent
And we can learn to love again.

en del av mig.

Det kanske är tabu att skriva om sex och för djupa känslor. Men jag har lust att skriva lite. 
Jag är arton, snart nitton. Jag har aldrig haft sex eller haft ett längre förhållande. "du ljuger, det finns ingen som är 19 och oskuld nuförtiden". Men det är sant, för här sitter lilla jag och skriver. Jag vet egentligen inte varför jag skriver detta, för det är ingen som har med det att göra. Men jag vill bara berätta hur jag ser på den är biten.
Jag tycker att sex är en stor grej, en väldigt stor grej. Första gången ska vara med någon som du verkligen tycker om, någon som får din mage att kännas som att det är tusen fjärilar som flyger runt. Och helt ärligt så har jag nog aldrig känt sådär, en kortare tid har jag haft den känslan men den har aldrig varat. För jag, jag har aldrig haft någon tur med killar. Eller så är jag som alla andra tjejer som blundar för dem bra och jagar asen. Fast jag har även träffat bra killar, men som kommit med dåliga ursäkter tillslut. Men dem kanske räknas som as dem också?
 
Jag har haft chansen, men inte velat ta den. Jag vill kunna berätta om min första gång och inte behöva skämmas. Helst av allt skulle jag vilja att den första personen jag har med föralltid kommer att vara vid min sida. Den första och sista. Det här börjar kanske likna en jobbig saga som inte existerar. Men för mig gör den det, det är den som gör att jag inte tappar hoppet. Efter varje gång det inte blivit som jag velat, så hoppas jag ändå på att det finns någon där ute, någon för mig. För varför skulle det inte. Alla killar är inte likadana, även om man får den känslan när man blivit lämnad tusen gånger om. Alla tjejer är inte heller likadana.
 
Alla tycker olika. Första gången är ingen stor grej, sex spelar ingen roll. Jag ser inte ner på personer som har den synen, men jag tycker att det är synd. För någonstans där inne, tror jag att dem kommer ångra sig en dag. Men det är bara vad jag tror och jag själv kommer ångra mig om jag ger mig själv till någon som inte borde får en del av mig. 
 
Men jag är säker på att min dag den kommer också. 
 
  
 

Värmland imorgon!

Imorgon åker jag min bror och pappa till Värmland. Ska vara där över helgen för att umgås med några vi känner och kolla på rally (egentligen inte ett dugg intresserad) tycker bara det ska bli kul att göra något. haha!
 
Annars idag så har det inte hänt så mycket, rensat lite bland mina smycken och annan skit.

-


Något jag saknar


Utseende.

Det finns nog fan ingen snyggare tjej än Rihanna. Blond, brunett, svart eller röd, det spelar ingen roll vilken hårfärg hon är. Hon är snygg i allt! 

inspiration. / sjukt fin hårfärg.


1 år sedan.


Monday.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, har i princip legat framför teven hela dagen. Rört på mig då och då för att ta en slurk vatten. Somnade några timmar också, eftersom jag knappt sover någonting på nätterna pågrund utav mina mardrömmar. 
Drog och tränade vid halv 7, styrka. Blev mycket mage och balans idag, jävligt skönt efteråt. Duschade och bastade när jag kom hem, så nu är jag mjuk och go.
 
Avslutar kvällen med att kolla på The Impossible tillsammans med min lillebror. Puss på er!
 

Inspiration.


Bio igår

Igår var jag på bio med bästa Erica. Vi kollade på bion Ego, se den om ni inte sett den! Riktigt mysig. Synd att det var några stolpskott till tjejer som också var där och tittade som pajade filmen. Men men .. 
 
Idag är det fredag och jag ska titta på film och mysa ner mig i soffan. Finns inget bättre! Hoppas ni får en toppen helg. 

RSS 2.0